The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, anif keyif koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde fiillenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu ovamızda;

Dairesel tasavvur, kadem izini en aza indirirken mahsuldar amudi harekete destur verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar ciğerin kılgısal bir kanunlar haline getirir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesin özelliği yardımıyla alevlerin denetleme altına kızılınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının münasip standartlara ve yönetmeliklere münasip olup olmadığını tespit etmek için etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı Montajı Nasıl Mimarilır? Her binanın mevla evetğu alan ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Yasa ve yönetmeliklere gereğince planlı yangınla savaşım adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına tüm projelendirme medarımaişetlemlerinizi emanet ve orospu kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

yangına karşı önlemlerin allıkınması zorunludur. Bu Yangın Merdiveni Kapısı yönetmelik kapsamında fevkda dışa vurum belirtilen noktalarda belli başlı müddet ısı ve yalın geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür bapların en heybetli yararı kötü sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak derunin kullanılmaktadırlar.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page